CONTACT

ADRES & CONTACT

Albrecht Rodenbachstraat 21
2140 Borgerhout

0032 3 297 41 48

info@matterhornvzw.be

BTW: BE 0819 071 859

ROUTEBESCHRIJVING/BEREIKBAARHEID

Met de fiets

De Matterhorn is het makkelijkst te bereiken met de fiets. Op het nabijgelegen Terloplein is er een fietsenstalling en vind je een station voor de Velo-fietsen.

Met het openbaar vervoer
Aan station Antwerpen-Berchem:
Neem bus 30 (richting Borgerhout) of 34 (richting Borgerhout).
Stap af aan de halte Turnhoutsebaan.

Aan station Antwerpen-Centraal:
Tram 10 (richting Wijnegem) of 24 (richting Schoonselhof, Silsburg). Stap af aan Turnhoutsepoort (tram 10) of Stenenbrug (tram 24).
Loop rechts van het Lukoil-tankstation de Statielei in. Sla na 250 meter linksaf in de Zendelingenstraat. De Zendelingenstraat geeft uit op een pleintje en aan de andere kant van dat pleintje ligt de Albrecht Rodenbachstraat.

Tijdens de werken (vanaf juni 2017 tot heden):
Neem aan het Centraal Station tram 8 of tram 10 tot premetrostation Zegel, verder stappen over de Turnhoutsebaan richting Turnhoutsepoort, links zie je een Lukoil tankstation: ga rechts van het Lukoil-tankstation de Statielei in. Sla na 250 meter linksaf in de Zendelingenstraat. De Zendelingenstraat geeft uit op een pleintje en aan de andere kant van dat pleintje ligt de Albrecht Rodenbachstraat.

Met de auto

Komende uit de richting Brussel/Gent: neem de afrit Borgerhout; sla aan de lichten linksaf op de Luitenant Lippenslaan; sla aan de tweede lichten rechtsaf op de Noordersingel; sla aan de tweede lichten linksaf onder de spoorbrug; draai meteen rechts de Statielei in; sla na 500 meter linksaf in de Jan de Laetstraat. Teneinde de Jan de Laetstraat zie je aan de rechterkant de Albrecht Rodenbachstraat liggen.

Komende uit de richting Turnhout/Eindhoven: neem de afrit Borgerhout; rij rechtdoor onder de spoorbrug; draai meteen rechts de Statielei in; sla na 300 meter linksaf in de Jan de Laetstraat. Teneinde de Jan de Laetstraat zie je aan de rechterkant de Albrecht Rodenbachstraat liggen.

Komende uit de richting Breda/Bergen op Zoom: neem de afrit Borgerhout; sla aan de lichten rechtsaf op de Luitenant Lippenslaan; sla aan de lichten rechtsaf op de Noordersingel; sla aan de tweede lichten linksaf onder de spoorbrug; draai meteen rechts de Statielei in; sla na 300 meter linksaf in de Jan de Laetstraat. Teneinde de Jan de Laetstraat zie je aan de rechterkant de Albrecht Rodenbachstraat liggen.

Hou er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen in de buurt beperkt is. Vergeet ook niet om van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 19 uur parkeergeld te betalen – tenzij u uw auto op de nabijgelegen Noordersingel achterlaat: daar mag u gratis parkeren.

PLATTEGROND


Inloggen